Общи условия за ползване

Уважаеми клиенти,

При покупка на стока от нашия магазин Ви се предоставя възможност да направите преглед и тест на стоката. И ако не сте доволни от същата можете да я върнете, но всички разходи по доставката са за ваша сметка!

Ние изпращаме Вашата покупка до всяка точка на България и Света, като ползвате куриер по избор, приоритетна доставка, застрахована покупка, SMS известяване, задължителен преглед и тест. Едва когато се убедите напълно, че това е точната стока, която сте поръчали, можете да я заплатите на куриера.

Ако след преглед и тест, сте заплатили на куриера и на по-късен етап решите да върнете вашата покупка на Нас, то имайте предвид, фирмата ни също има разходи и губене на време, по вашето искане за обратно връщане на стоката, като за създаденото неудобство ще бъдете таксувани до 20% от общата цена на върнатата сума.

Единствено дефектирал продукт може да бъде върнат в рамките 14 дни без клиентът да заплаща каквато и да е такса, но доставката до Нас си остава за сметка на клиента и продуктът трябва да бъде върнат в оригиналната си опаковка.

С цел недопускането на фалшиви и некоректни заявки, за Всички съмнителни или с ниска стойност поръчки, ще изискваме заплащането да става по банков път или PAY PAL. Заплащането на доставка + N-продукт се извършва в рамките на 24 часа от момента на създаването на поръчката, като към редовните и лоялни наши клиенти, тези ограничения не важат

Единствено, поръчки направени КОРЕКТНО от страна на клиента, ще бъдат обслужвани от НАС.

Фирмата ни си запазва правото да променя настоящите условия по всяко време.

За всички неуредени въпроси между страните Продавач - Купувач се сезира българското законодателство.