Общи условия за ползване

Уважаеми клиенти,

При покупка на стока от нашия магазин Ви се предоставя възможност да направите преглед и тест на стоката. И ако не сте доволни от същата можете да я върнете, но всички разходи по доставката са за ваша сметка!

Ние изпращаме Вашата покупка до всяка точка на България и Света, като ползвате куриер по избор, приоритетна доставка, застрахована покупка, SMS известяване, задължителен преглед и тест. Едва когато се убедите напълно, че това е точната стока, която сте поръчали, можете да я заплатите на куриера.

Ако след преглед и тест, сте заплатили на куриера и на по-късен етап решите да върнете вашата покупка на Нас, то имайте предвид, фирмата ни също има разходи и губене на време, по вашето искане за обратно връщане на стоката, като за създаденото неудобство ще бъдете таксувани до 20% от общата цена на върнатата сума.

Единствено дефектирал продукт може да бъде върнат в рамките 14 дни без клиентът да заплаща каквато и да е такса, но доставката до Нас си остава за сметка на клиента и продуктът трябва да бъде върнат в оригиналната си опаковка.

Всички поръчки на стойност до 20.00 лева НЕ МОГАТ да ползват опцията НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Заплащането става само с всички други алтернативни методи на плащане (ПейПал, ИзиПей, Дебитна/кредитна карта или Банков трансфер).

Поръчките направени с регистрация и указания ще бъдат изпълнявани с приоритет пред всички други бързи поръчки! А, такива на които стойността е под 10 лева изобщо няма да бъдат разглеждани.

Фирмата ни си запазва правото да променя настоящите условия по всяко време.

За всички неуредени въпроси между страните Продавач - Купувач се сезира българското законодателство.