Саксия с подложка 2.5 литра

1,60 лв.
  • Кат. номер: 000961
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Саксията с подложка с обем от 2.5 литра е компактен и удобен контейнер за отглеждане на растения както в домашни условия, така и на открито. Ето описание на тази саксия:

  1. Обем: Саксията има капацитет от 2.5 литра, което я прави подходяща за отглеждане на малки или средно големи растения, като цветя, подправки, или декоративни храсти.

  2. Материал: Обикновено саксиите с подложка се изработват от устойчиви и издръжливи материали като пластмаса или глина. Този материал осигурява дълготрайност и устойчивост на атмосферни влияния.

  3. Дизайн: Саксията може да има различен дизайн, включително различни цветове и текстури. Това ви позволява да изберете модел, който да се вписва хармонично в интериора на дома ви или в градината.

  4. Подложка: Саксията често е снабдена с подложка, която предотвратява изтичането на вода и почва на пода или повърхността, на която е разположена. Това помага да се запази чистотата на околната среда.

  5. Универсалност: Тази саксия е подходяща за разнообразни видове растения - цветя, подправки, зеленчуци и дори малки декоративни дървета.

  6. Поддръжка: Саксията е лесна за почистване и поддръжка. Може да бъде използвана както вътре, така и навън, в зависимост от предпочитанията ви и нуждите на растенията.

Тази компактна саксия с подложка е идеална за украса на вашата домашна среда, балкона или малката градинска площ. Тя предоставя удобство и възможност за отглеждане на вашите любими растения в ограничен пространствен контекст.