Саксия с подложка 4.5 литра

2,20 лв.
  • Кат. номер: 000960
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Саксията с подложка с обем от 4.5 литра е практичен контейнер, предназначен за отглеждане на растения в градината, на балкона или в дома. Ето описание на тази саксия:

  1. Обем: Саксията има капацитет от 4.5 литра, което я прави подходяща за разсаждане на средно големи цветя, зеленчуци, храсти и други растения.

  2. Материал: Обикновено саксиите с подложка се изработват от здрави и издръжливи материали като пластмаса или глина. Този материал осигурява дълготрайност и устойчивост на атмосферни влияния.

  3. Дизайн: Саксията е с елегантен и функционален дизайн, който позволява на растенията да се развиват здраво и красиво. Налични са различни цветове и стилове, които могат да се съчетаят с интериора или екстериора на мястото, където ще бъде поставена.

  4. Подложка: Саксията включва подложка, която предотвратява изтичането на вода и почва на пода или повърхността, на която е разположена. Това поддържа чистотата и предпазва повърхностите.

  5. Дренаж: Някои модели саксии имат дренажни отвори на дъното, които помагат за изтичането на излишната вода и предотвратяват корените на растенията да се задавят.

  6. Универсалност: Тази саксия е подходяща за разнообразни видове растения - цветя, зеленчуци, тревниците, декоративни храсти и други.

  7. Поддръжка: Саксията е лесна за почистване и поддръжка и може да се използва повече сезони след като е закупена.

Тази саксия с подложка е функционален и декоративен аксесоар, който ви позволява да създадете красиво зелено пространство както вътре, така и отвън вашата къща или апартамент.