Саксия с подложка 7.5 литра

3,00 лв.
  • Кат. номер: 000959
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Саксията с подложка с обем от 7.5 литра е идеална за отглеждане на растения в градината, на балкона или в дома. Ето описание на тази саксия:

  1. Обем: Саксията има капацитет от 7.5 литра, което предоставя достатъчно пространство за кореновата система на растенията да расте и се развива.

  2. Материал: Обикновено саксиите с подложка се изработват от устойчиви и издръжливи материали като пластмаса или глина. Този материал осигурява дълготрайност и устойчивост на външни влияния.

  3. Дизайн: Дизайнът на саксията може да варира от класически и елегантен до модерен и стилен. Налични са различни цветове и текстури, които позволяват на саксията да се интегрира хармонично във всяка градинска или интериорна среда.

  4. Подложка: Саксията обикновено е снабдена с подложка, която предотвратява изтичането на вода на пода или повърхността, на която е поставена. Това помага да се запази чистотата на околната среда.

  5. Дренаж: Някои саксии имат дренажни отвори на дъното, които осигуряват добра циркулация на въздуха и предотвратяват прекомерната задържане на вода около корените на растенията.

  6. Подходяща за различни растения: Тази саксия е подходяща за отглеждане на големи цветя, декоративни храсти, зеленчуци, билки и други видове растения.

  7. Лесна за поддръжка: Саксията е лесна за почистване и поддръжка и може да се използва година след година.

Тази саксия с подложка предоставя удобство и функционалност при отглеждането на растения и е идеален аксесоар за всеки градинар или обичащ природата човек.