Комплект от 50 броя свредла с титаниево покритие и HSS стомана

31,00 лв.
  • Кат. номер: 000955
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Комплектът от 50 броя свредла с титаниево покритие от високоскоростна стомана (HSS) е изключително полезен инструментариум за професионални и домашни проекти. Ето ѝ описание на този комплект:

  1. Количество и размери: Този комплект включва общо 50 броя свредла с различни размери и диаметри. Съдържа размери 1 мм, 1.5 мм, 2 мм, 2.5 мм и 3 мм (съответно 0.04, 0.06, 0.08, 0.10 и 0.12 инча), което предоставя голямо разнообразие и възможност за извършване на различни видове пробивни операции.

  2. Материал и покритие: Свредлата са изработени от висококачествена високоскоростна стомана (HSS), която ги прави изключително остри и устойчиви на натриване. Те са покрити с титаниево покритие, което допълнително увеличава тяхната издръжливост и устойчивост на корозия.

  3. Професионално качество: Тези свредла са създадени за професионални и прецизни приложения. Тяхната висока производителност и прецизност ги правят идеални за дърво, метал, пластмаса и други материали.

  4. Широк спектър на приложения: Комплектът предлага широк спектър на приложения и може да бъде използван за изработка на отвори, монтаж на закрепващи елементи и други строителни и ремонтни работи.

  5. Удобство и преносимост: Свредлата се предлагат в компактен и удобен за съхранение куфар, което ги прави лесни за пренос и съхранение.

  6. Инструкции за употреба: Комплектът може да съдържа инструкции за правилна употреба и безопасност, които са полезни за начинаещи и опитни потребители.

Този комплект от свредла с титаниево покритие и HSS стомана предоставя надеждност, издръжливост и прецизност при работа с различни материали. Той е подходящ за професионални занаятчии и любители, които търсят висококачествени инструменти за пробивни операции.