• Начало
  • Железария
  • Комплект от 50 броя свредла с различни размери - 1 мм, 1.5 мм, 2 мм, 2.5 мм и 3 мм с титаниево покритие

Комплект от 50 броя свредла с различни размери - 1 мм, 1.5 мм, 2 мм, 2.5 мм и 3 мм с титаниево покритие

39,00 лв.
  • Кат. номер: 000954
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Комплектът от 50 броя свредла с титаниево покритие от HSS стомана е идеален за разнообразни проекти и приложения в домашни условия или професионални работилници. Ето описание на този комплект:

  1. Количество и размери: Този комплект съдържа общо 50 броя свредла с различни размери - 1 мм, 1.5 мм, 2 мм, 2.5 мм и 3 мм. Тези размери предоставят гъвкавост при извършването на пробивни операции с различни диаметри.

  2. Материал и покритие: Свредлата са изработени от висококачествена стомана с високо съдържание на скоростна стомана (HSS), която ги прави устойчиви и остри. Освен това, те са покрити с титаниево покритие, което повишава тяхната издръжливост и устойчивост на корозия.

  3. Универсалност: Този комплект свредла е подходящ за различни материали, включително дърво, метал, пластмаса и други. Титаниевото покритие подобрява производителността и продължителността на свредлата при работа с различни повърхности.

  4. Без нужда от кутия: Важно е отбеляза, че комплектът не изисква специална кутия, тъй като свредлата могат да бъдат съхранявани в удобен начин в същият пакет, в който са доставени.

  5. Удобство и преносимост: Свредла с тези размери са често използвани в различни видове работа, и този комплект предоставя всички необходими размери в едно удобно и компактно пространство. Това го прави идеален за работници, които се нуждаят от разнообразие от инструменти в домашната работилница или на работното място.

Този комплект от свредла предлага голямо разнообразие от размери и устойчивост на износване, което го прави подходящ за различни проекти и приложения. Титаниевото покритие подобрява тяхната производителност и издръжливост, като гарантира, че ще можете да извършвате пробивни операции с лекота и прецизност.