Дамско бельо (бикини), памук и еластан, с/без дантела, 4 размера, различни цветове

3,50 лв.
  • Кат. номер: 000951
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Дамските бикини са вид дамско бельо, което обикновено предлага комфорт и стил. Ето едно обобщено описание на дамски бикини от памук и еластан, с/без дантела, в четири различни размера и разнообразни цветове:

  1. Материал: Тези бикини са изработени от висококачествен памук и съдържат еластан. Памукът осигурява мекота и дишаемост, докато еластанът добавя еластичност и поддържа бельото на място.

  2. Дизайн: Бикините могат да имат различен дизайн, включително варианти с дантела по краищата или без нея, в зависимост от предпочитанията на клиента. Дантелата обикновено придава елегантност и женственост на бельото.

  3. Размери: Тези бикини се предлагат в четири различни размера, за да отговарят на разнообразните фигури на клиентите. Размерите могат да варират в зависимост от производителя, но обикновено са налични малки (S), средни (M), големи (L) и изключително големи (XL) размери, като в други номерации са: M, L, XL, XXL.

  4. Цветове: Дамските бикини могат да бъдат налични в разнообразни цветове и десени. Това позволява на клиентите да избират бельо в техния любим цвят или да го съчетаят с други части на дрехите си.

  5. Комфорт: Бикините от памук и еластан обикновено се характеризират с комфортно прилягане към тялото, което ги прави подходящи за ежедневно носене. Те се чувстват меки и приятни върху кожата и осигуряват свобода на движение.

  6. Употреба: Дамските бикини са подходящи за носене под различни видове облекло, включително дънки, поли, панталони и рокли. Те осигуряват гладка и безшевна визия под дрехите и не оставят видими следи.

Обобщено, тези дамски бикини представляват комфортно и стилно бельо, което може да бъде подходящо за различни поводи и ежедневна употреба. Клиентите имат възможност да избират между различни размери и цветове, за да отговарят на своите предпочитания и стил.

Тъй като, при нас имаме десетки видове дамско бельо, постоянно текучество и подмяна на асортимента, сме качили на страницата само определен брой модели, но при поръчка, наш служител ще се свърже с вас да уточните подробностите, относно дизайн, цвят и размер. Благодарим за разбирането!