Хор Емануил Манолов "Обичам те, Родино", ВХК 3471, малка грамофонна плоча

5,00 лв.
  • Кат. номер: 000950
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

"Обичам те, Родино" е малка грамофонна плоча на хора Емануил Манолов с каталожен номер ВХК 3471. Тази грамофонна плоча вероятно включва песни и изпълнения, които отразяват националния дух и патриотизма на българския хор. Ето някои от характеристиките и детайлите около тази малка грамофонна плоча:

  1. Изпълнител: Хор Емануил Манолов е български мъжки хор, именуван по името на своя създател и диригент, Емануил Манолов. Този хор е известен с изпълненията си на български фолклорни и национални песни.

  2. Съдържание: Плочата вероятно включва изпълнения на песни, които са обичани и популярни в българската култура. Това може да включва национални химни, фолклорни песни, и други композиции, които подчертават любовта към Родината.

  3. Външен вид: Малките грамофонни плочи са обикновено с по-малък диаметър от стандартните грамофонни плочи. Те могат да бъдат изработени от винил и да имат обложки с арт дизайн, които илюстрират съдържанието на плочата.

  4. Историческо значение: Този тип музикални носители се използваха преди появата на компактдисковете и дигиталната музика. Те предоставяха възможност на хората да слушат музика на грамофони и грамофонни плеъри, което беше едно от основните средства за разпространение на музика в миналото.

"Обичам те, Родино" на Хор Емануил Манолов е малка грамофонна плоча, която може да бъде стойностен артефакт за колекционери и любители на българската музика и култура. Тя може да предостави възможност за слушане на хорови изпълнения, които изразяват гордостта и привързаността към родината и българския национален идентитет.