Радио на батерии

13,00 лв.
  • Кат. номер: 000946
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Радио на батерии е портативно устройство за прием на радиосигнали, което работи на захранване от вградени батерии или външни батерии. Този тип радио предлага удобство и мобилност, като потребителят може да го използва навсякъде, без да зависи от наличието на електрическа мрежа. Ето общо описание на радио на батерии:

  1. Портативност: Радиото на батерии е малко и леко устройство, което може да бъде лесно носено навсякъде. То е идеално за използване по време на пътуване, къмпинг, пикници, спортни събития и други активности на открито.

  2. Батерии: Този тип радио работи на вградени акумулаторни батерии или на обикновени батерии, като AA или AAA. Някои модели могат да бъдат зареждани чрез USB кабел или соларни панели.

  3. Радио приемник: Уредът разполага с радио приемник, който може да приема радиостанции от FM или AM диапазона. В зависимост от модела, този тип радио може да предлага и други опции за прием, като DAB+ (Digital Audio Broadcasting Plus).

  4. Дисплей и настройки: Радиото обикновено разполага с дисплей или контролен панел, който позволява на потребителя да настройва честотата, сила на звука и други параметри.

  5. Вградени говорители и аудио изход: Уредът има вградени говорители, които предоставят аудио изживяване. Някои модели предлагат стерео звук. Също така, радиото може да има аудио изход, който позволява свързването му с външни слушалки или говорители.

  6. Дизайн и стил: Радиото на батерии е налично в различни дизайни и стилове, позволявайки на потребителите да изберат този, който най-добре отговаря на техните предпочитания.

  7. Други функции (при наличие): Някои модели могат да предлагат допълнителни функции, като таймер, будилник, LED фенерче или Bluetooth свързаност.

  8. Солидност и устойчивост: Радиото на батерии е обикновено устойчиво на влага и някои модели могат да бъдат използвани при екстремни условия.

Радиото на батерии е удобен и функционален уред, който предоставя възможност за слушане на музика и радио по всяко време и на всяко място. Този тип радио е подходящ както за отдих и развлечения на открито, така и за използване в къщи или на работното място, когато стабилното захранване с ток не е налично.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!