Радио с две колонки и зареждане на ток

26,00 лв.
  • Кат. номер: 000945
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Радио с две колонки и зареждане на ток е устройство, което комбинира възможността за прием на радио вълни с вградени две говорителни колонки и опция за зареждане на вградената батерия. Този тип радио предлага удобство и мобилност, като потребителят може да слуша радио навсякъде, дори когато няма достъп до електрическа мрежа. Ето общо описание на радио с две колонки и зареждане на ток:

  1. Две говорителни колонки: Това радио е оборудвано с две говорителни колонки, които предоставят стерео звуково изживяване. Този двустранен звук позволява на слушателя да се наслади на по-богат и пространствен звук.

  2. Радио приемник: Уредът разполага с радио приемник, който може да приема радиостанции от FM или AM диапазона. Някои модели са оборудвани и с DAB+ (Digital Audio Broadcasting Plus) приемник за цифрово предаване на радиосигнали.

  3. LCD дисплей или дигитален тунер: Мнозинството радиа с две колонки са оборудвани с LCD дисплей или дигитален тунер, който показва информация за текущо излъчваната радиостанция, часа и други полезни данни.

  4. Bluetooth връзка (при наличие): Някои модерни радиа разполагат с Bluetooth функция, която позволява на потребителя да свърже смартфон, таблет или други устройства и да слуша музика или аудио потоци през вградените колонки.

  5. Вградена батерия и зареждане: Радиото е оборудвано с вградена батерия, която може да бъде зареждана от стандартен електрически контакт. Тази функция позволява на радиото да бъде преносимо и да работи на батерия, когато не е налично електричество.

  6. Портативност и дизайн: Радиото с две колонки е компактно и лесно преносимо. То може да бъде премествано от едно място на друго в дома или извън него благодарение на вградената батерия и дръжката за носене. Дизайнът му може да варира, включително модерни, ретро или класически стилове.

  7. Управление и настройки: Радиото разполага с бутони или контролен панел за управление на настройките като сила на звука, избор на радиостанция и други функции.

  8. Входове и изходи: Някои модели могат да предлагат допълнителни аудио входове или изходи, които позволяват свързване с външни аудиоизточници или слушалки.

Радиото с две колонки и зареждане на ток предлага удобство и многофункционалност, като предоставя възможност за слушане на музика и радио, както и за свързване с други устройства. Този тип радио е подходящ за употреба както у дома, така и при пътуване или на открито.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!