К-т смесител за баня

43,00 лв.
  • Кат. номер: 000943
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Комплектът смесител за баня е основен аксесоар в банята, който служи за регулиране на температурата и потока на вода във ваната или в душ кабината. Този комплект обикновено включва няколко компонента, предоставяйки цялостно решение за инсталиране и използване. Ето общо описание на к-та смесител за баня:

  1. Смесител за вода: Сърцето на комплекта е смесителят, който се поставя на стената или на ваната и има две ръкохватки (за студена и гореща вода) или един лост. Този компонент позволява на потребителя да регулира температурата и интензитета на водния поток.

  2. Тръби и фитинги: Комплектът включва необходимите тръби, фитинги и свързващи части, които свързват смесителя с водопроводната система на банята. Те са отговорни за подаването на вода към смесителя и обратно.

  3. Душ глава и тръба (при наличие): Ако комплектът е предназначен за душ кабина, той включва и душ глава и тръба. Душ главата е сърцевината на душ системата и разсейва водата върху тялото на потребителя.

  4. Превключвател за душ/вана (при наличие): Ако комплектът е предназначен за баня с вана и душ, той включва превключвател, който позволява на потребителя да превключва между използването на ваната и душа.

  5. Крепежи и аксесоари: Крепежите и аксесоарите, включени в комплекта, са необходими за монтажа на смесителя и другите компоненти във ваната или душ кабината. Те гарантират стабилност и безопасност на инсталацията.

  6. Инструкции за монтаж: Повечето комплекти смесители за баня съдържат инструкции за монтаж, които обясняват как да се инсталира комплектът правилно и безопасно.

  7. Дизайн и стил: Комплектите за смесители за баня са налични в различни дизайни и стилове, което позволява на потребителите да изберат този, който се вписва най-добре в интериора на тяхната баня.

К-тът смесител за баня предоставя пълно и готово решение за регулиране на водния поток и температурата в банята или душ кабината. Той е важен аксесоар за комфорт и удобство при ползване на водата и предоставя решение за монтаж и свързване с водопровода в банята.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!