Стъпка за баня, силиконова

5,00 лв.
  • Кат. номер: 000942
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Стъпка за баня, изработена от силикон, е функционален аксесоар за банята, предназначен за подпомагане на достъпността и безопасността във ваната или душ кабината. Ето някои характеристики и общо описание:

  1. Материал - Силикон: Стъпката за баня е изработена от мек и гъвкав силикон, който е устойчив на влага и водоустойчив. Този материал осигурява антискользящи свойства, които помагат за предотвратяване на приплъзвания и падания във ваната.

  2. Дизайн - Структурирана повърхност: Силиконовата стъпка обикновено има текстурирана или структурирана повърхност, която предоставя по-добро сцепление с мокрите и сапунени крака. Този дизайн на повърхността подобрява безопасността при излизане и влизане във ваната или душ кабината.

  3. Размери и Форма: Стъпките за баня могат да бъдат в различни размери и форми, за да отговарят на нуждите на потребителите. Най-често те са правоъгълни или квадратни и са с компактни размери, които позволяват лесно поставяне и преместване.

  4. Прикрепване - Присмукващи чашки или вакуумни дънки: За да се осигури стабилност, някои силиконови стъпки за баня идват с присмукващи чашки или вакуумни дънки, които прикрепват стъпката към подовата повърхност на ваната или душ кабината. Този монтаж ги прави лесни за поставяне и отстраняване без оставяне на следи.

  5. Цветове и Стилове: Силоконовите стъпки за баня са налични в различни цветове и стилове, което позволява на потребителите да изберат този, който най-добре се вписва в интериора на тяхната баня.

  6. Подходящи за всяка възраст: Тези стъпки са подходящи за хора от всички възрасти, но особено се препоръчват за възрастни и хора с ограничена подвижност, за да гарантират безопасност и комфорт по време на ваната или душа.

Силиконовите стъпки за баня са практични аксесоари, които могат да подобрят безопасността и комфорта по време на ваната или душа и са особено полезни за по-уязвимите групи от населението.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!