Двоен музикален албум на Джон Траволта и Оливия Нютън, ВТА 11009/11010

14,00 лв.
  • Кат. номер: 000940
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

"ВТА 11009/11010" е каталожен номер, представляващ двоен музикален албум на Джон Траволта и Оливия Нютън. Този албум, вероятно, включва известни песни от филма "Сатърдей Найт Фийвър" (Saturday Night Fever), където Траволта и Нютън са участвали и са изпълнили музикални роли. Това е албум със саундтрак от филма и предлага музика, която е иконична за епохата на дискотеките и стиловете на този период. Ето общо описание на този двоен музикален албум:

  1. Каталожен номер - ВТА 11009/11010: Каталожният номер служи за идентификация на записа и може да бъде използван за поръчка и наличност на албума.

  2. Изпълнители - Джон Траволта и Оливия Нютън: Двамата изпълнители, Джон Траволта и Оливия Нютън, са звезди от филма "Сатърдей Найт Фийвър" и известни с музикалните си изпълнения в този филм.

  3. Саундтрак от филма "Сатърдей Найт Фийвър": Този двоен албум съдържа музиката, която е част от саундтрака на култовия филм "Сатърдей Найт Фийвър". Филмът и музиката му са иконични за 1970-те години и са свързани с ерата на дискотеките.

  4. Дискотечни хитове: Вероятно албумът включва някои от най-големите дискотечни хитове на този период, като например "Stayin' Alive" и "You're the One That I Want."

  5. Двоен формат: Форматът на албума е двоен, което означава, че съдържа значително количество музика и песни, свързани с филма.

  6. Дизайн на обложката: Обложката на албума може да включва дизайн и изображения, свързани със сцени и персонажи от филма "Сатърдей Найт Фийвър".

  7. Година на издаване: Този албум е издаден през 1970-те години и представлява иконичен момент в историята на музиката и филма.

Този двоен музикален албум на Джон Траволта и Оливия Нютън предоставя възможност да се насладите на едни от най-популярните и обичани песни от времето на дискотеките и култовия филм "Сатърдей Найт Фийвър". Той остава важен архивен запис и за любителите на музиката от този период и за колекционерите на музикални албуми.