INTERHOTELS - Balkantourist "DISKO '81", ВТА 1989, голяма грамофонна плоча

8,50 лв.
  • Кат. номер: 000937
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

INTERHOTELS - Balkantourist "DISKO '81" е заглавие на голяма грамофонна плоча, издадена през 1989 г. Този вид запис може да представлява музикална компилация, свързана с туризма и културните събития в региона през този период. Вотът предоставя общо описание на тази грамофонна плоча:

  1. Заглавие - "INTERHOTELS - Balkantourist 'DISKO '81": Заглавието на грамофонната плоча "INTERHOTELS - Balkantourist 'DISKO '81" вероятно указва, че това е албум, свързан с туризма и културните събития, които се случват през 1981 г. Това може да включва музикални изпълнения, свързани с хотели, туризъм и развлечения.

  2. Голяма грамофонна плоча: Предполага се, че тази плоча е в голям формат, обикновено с размер около 12 инча (30 см) в диаметър. Това е стандартен размер за мнозинството грамофонни записи.

  3. Изпълнители и песни: Грамофонната плоча вероятно съдържа музикални изпълнения от различни артисти и групи, които са свързани с туризма и развлекателните мероприятия в този период. Песните могат да бъдат от различни музикални жанрове и стилове.

  4. Дизайн на обложката: Обложката на грамофонната плоча вероятно включва дизайн или изображения, които отразяват туризма и културните атракции в региона. Това е част от визуалната идентичност на записа.

  5. Година на издаване - 1989 г.: Грамофонните плочи често съдържат информация за годината на издаване на обложката или на записа. Тази дата може да предостави контекст и историческа значимост.

  6. Културна стойност: Тази грамофонна плоча може да бъде интересен документ за историята на туризма и културните събития през 1981 г. Тя може да предостави информация за музикалния вкус и развлекателните предпочитания на този период.

Тази грамофонна плоча представлява потенциално важен архивен запис, който отразява културните и музикални аспекти на туризма и развлеченията в региона през 1981 г. Тя може да бъде интересен артефакт за колекционери на стари грамофонни плочи и за хора, интересуващи се от историята на туризма.