Бастун от дърво

6,00 лв.
  • Кат. номер: 000931
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Бастунът от дърво е традиционен и функционален аксесоар, който се използва за подпомагане на ходенето или като помощно средство за подкрепа и стабилност. Ето описание на бастуна от дърво:

  1. Материал и изработка: Бастунът е направен от дърво, често от твърди и леки видове дърво като дъб, бряст, клен и други. Дървеният материал го прави лек и устойчив, което е важно за удобството и функционалността му.

  2. Форма и размери: Бастуните могат да имат различни форми и размери. Обикновено те са дълги и имат ръкохватка в горната част за по-добър захват и комфорт при използване. Дължината може да варира, като обикновено се избира спрямо височината и предпочитанията на потребителя.

  3. Ръкохватка: Ръкохватката на бастуна е обикновено по-широка от долната част и предлага удобен и сигурен захват. Тя може да бъде изработена с различни дизайни, включително гладка или текстурирана повърхност за по-добър захват.

  4. Цветове и декорации: Бастуните от дърво могат да бъдат оцветени или декорирани по различни начини. Някои са натурални, като запазват естествения цвят на дървото, докато други могат да бъдат оцветени в различни цветове или декорирани с изображения, релефи и инкрустации.

  5. Функционалност: Бастуните от дърво се използват главно за подпомагане на баланса и стабилността при ходене, особено за хора с физически затруднения, възрастни или рехабилитация след травми. Те могат също така да бъдат използвани за разходки на открито или като моден аксесоар.

  6. Поддръжка: За да се запази бастунът от дърво в добро състояние, е важно да се поддържа правилна грижа за него. Това включва редовно почистване и подсушаване, избягване на влага и намокряне, както и редовна проверка за евентуални пукнатини или повреди.

Бастуните от дърво са практичен и елегантен аксесоар, който не само предоставя подкрепа и стабилност при ходене, но и може да бъде използван като стилно допълнение към облеклото. Те се предлагат в различни стилове и дизайни, което позволява на потребителите да изберат този, който най-добре отговаря на техните нужди и предпочитания.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!