Петко Стайнов, Симфонична поема Тракия, голяма грамофонна плоча

17,00 лв.
  • Кат. номер: 000930
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Описание на грамофонната плоча със симфоничната поема "Тракия" от Петко Стайнов:

  1. Заглавие - "Петко Стайнов, Симфонична поема Тракия": Заглавието указва, че плочата съдържа симфонична поема наречена "Тракия," композирана от Петко Стайнов. Този запис вероятно представлява изпълнение на тази музикална творба.

  2. Композитор - Петко Стайнов: Петко Стайнов е композитор, известен със своите музикални творби. В този случай, той е авторът на симфоничната поема "Тракия," която се съдържа на грамофонната плоча.

  3. Грамофонна плоча: Плочата вероятно е в голям формат, който е характерен за старите грамофонни записи. Тези плочи се изработват обикновено от винил или друг подобен материал.

  4. Съдържание - Симфонична поема "Тракия": Плочата съдържа запис на симфоничната поема "Тракия" на Петко Стайнов. Тази музикална творба вероятно е изпълнена от симфоничен оркестър и представлява симфонична музика със съчетание от инструментални звуци.

  5. Обложка и дизайн: Обложката на грамофонната плоча обикновено включва информация за съдържанието, името на композитора и може да има дизайн или изображения, свързани с музиката или съдържанието на записите.

Тази грамофонна плоча е вероятно ценен артефакт за колекционери на музикални записи и могат да я оценят всички, които се интересуват от симфоничната музика и композициите на Петко Стайнов. Тя представлява важен начин за запазване на музикалното наследство на този композитор и изпълнител.