Шоу програма 1, Велко Кънев, Павел Поппандов, Георги Мамалев, голяма грамофонна плоча

45,00 лв.
  • Кат. номер: 000929
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Грамофонната плоча със заглавие "Шоу програма 1," която включва изпълнения от Велко Кънев, Павел Поппандов и Георги Мамалев, представлява записи на изпълнения в живо от това шоу. Ето общо описание:

  1. Заглавие - "Шоу програма 1": Заглавието указва, че плочата съдържа записи от първата част на шоу програма, вероятно озаглавена така поради изданието или последователността на записите.

  2. Изпълнители - Велко Кънев, Павел Поппандов, Георги Мамалев: Този тип плоча съдържа записи на изпълнения от известни артисти или изпълнители. В случая, Велко Кънев, Павел Поппандов и Георги Мамалев вероятно са известни изпълнители, известни в музикалния или забавния свят.

  3. Грамофонна плоча: Плочата вероятно е в стандартния 12-инчов (30 см) формат за старите грамофонни записи. Те са обикновено изработени от винил или друг подобен материал.

  4. Съдържание: Плочата съдържа записи на изпълнения в живо на изпълнителите. Съдържанието може да включва песни, музикални изпълнения, смешни скечове или други видове развлечения.

  5. Обложка и дизайн: Обложката на грамофонната плоча обикновено включва информация за съдържанието, имената на изпълнителите и може да има дизайн или изображения, свързани със съдържанието на записите.

  6. Културна стойност: Този вид грамофонни записи има културна стойност, тъй като запазва изпълнения в живо и развлечения от определен период в историята, които могат да се смятат за значими или популярни в този момент.

Тази грамофонна плоча представлява исторически документ и аудиоархив, който запазва изпълненията на известни артисти и шоу програма от минали времена. Тя може да бъде интересен предмет за колекционери на стари грамофонни записи и за тези, които се интересуват от историята на музиката и развлеченията.