Български фолклорни песни, Комитет за отдих и туризъм, голяма грамофонна плоча

5,00 лв.
  • Кат. номер: 000928
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Грамофонната плоча със заглавие "Български фолклорни песни," издадена от "Комитет за отдих и туризъм," представлява записи на традиционни български фолклорни песни. Ето общо описание:

  1. Заглавие - "Български фолклорни песни": Заглавието указва, че плочата съдържа изпълнения на български народни песни. Тези песни са част от богатото фолклорно наследство на България и често са свързани с местни обичаи, традиции и култура.

  2. Издател - Комитет за отдих и туризъм: "Комитетът за отдих и туризъм" може да бъде организация или институция, която е създала тази плоча. Този вид записи се издават често с цел насърчаване на културния и туристически интерес към страната и нейното фолклорно наследство.

  3. Грамофонна плоча: Плочата вероятно е в големия 12-инчов (30 см) формат, който е характерен за старите грамофонни записи. Те се изработват обикновено от винил или друг подобен материал.

  4. Съдържание: Плочата съдържа записи на български фолклорни песни. Тези песни могат да бъдат изпълнени от местни хорове, солисти или инструментални ансамбли. Съдържанието може да включва различни стилове и регионални вариации на българския фолклор.

  5. Обложка и дизайн: Обложката на грамофонната плоча обикновено включва информация за съдържанието, изпълнителите, както и може да има илюстрации или изображения, свързани с българския фолклор.

  6. Културна стойност: Този вид грамофонни записи имат голяма културна стойност, тъй като запазват традиционната музика и изпълнения от минали епохи. Те могат да бъдат използвани за запознаване с българската култура, музика и традиции.

Такава грамофонна плоча би била ценен артефакт за колекционери на музикални записи и всички, които се интересуват от българската фолклорна музика и култура. Тя представлява важен начин за запазване и разпространение на богатата музикална традиция на България.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!