ВТА 1160, Оричиналните хитове на Пол Анка, голяма грамофонна плоча

10,00 лв.
  • Кат. номер: 000919
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Грамофонната плоча със заглавие "Оригиналните хитове на Пол Анка" (Original Hits by Paul Anka) с каталожен номер ВТА 1160 е колекция от популярни песни, изпълнени от канадския певец и композитор Пол Анка. Тази голяма грамофонна плоча се характеризира със следните основни характеристики:

  1. Заглавие и изпълнител: Заглавието на плочата, "Оригиналните хитове на Пол Анка", указва, че това е сборен албум с някои от най-успешните и популярни песни на Пол Анка. Той е известен със своя вокален талант и съставяне на хитови песни.

  2. Каталожен номер: Каталожният номер ВТА 1160 обозначава уникалния идентификатор на плочата. Този номер се използва от издателя или записната компания, за да идентифицира конкретния албум.

  3. Винилов формат: Плочата е вероятно изработена от винил, което е типичният материал за грамофонни записи през миналото. Винилът предоставя висококачествен звук и е част от колекционерските аудиоформати.

  4. Голям размер: Тази плоча вероятно е стандартен грамофонен диск с големина 12 инча (30 см) в диаметър. Този размер предоставя достатъчно място за запис на множество песни на всяка страна на плочата.

  5. Обложка: Обложката на грамофонната плоча обикновено включва изображение на изпълнителя (Пол Анка) и информация относно песните, включени в албума. Това визуално излагане предоставя информация и привлича вниманието на потенциалните слушатели.

  6. Песни: Голямата грамофонна плоча съдържа различни песни на Пол Анка, които могат да варират в зависимост от изданието на албума. Вероятно са включени хитове като "Diana," "Put Your Head on My Shoulder," "Lonely Boy," и други, които са станали известни в кариерата на артиста.

Този вид грамофонни плочи са част от музикалната и културната история и обикновено се ценят от колекционери и почитатели на старата музика. Те предоставят аутентичен и аналогов начин за наслаждаване на музика, което допълнително ги прави ценни сред меломаните.