ВТА 11080, Оскар Бентън "Моите блусове", голяма грамофонна плоча

99,99 лв.
  • Кат. номер: 000887
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Грамофонната плоча с каталожен номер "ВТА 11080" и заглавие "Оскар Бентън "Моите блусове" е запис на артиста Оскар Бентън, който е известен като британски музикант, свирещ и изпълнител на блус музика. Този албум съдържа изпълнения на блус песни и музикален материал, свързан с този стил.

За да научите повече за съдържанието и стойността на тази грамофонна плоча, бих ви препоръчал да се обърнете към антикварни магазини, колекционери на грамофонни плочи или музикални ентузиасти, които могат да ви предоставят подробности относно записа и да ви предложат информация за стиловете и характеристиките на музиката в него.

Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.