Хаванче от месинг с тегло 1397 грама

17,00 лв.
  • Кат. номер: 000876
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Хаванчето от месинг с тегло 1397 грама е предмет, изработен от месинг, което е специален вид сплав, често съдържащ мед и цинк. Този вид материал се използва за създаване на различни декоративни и функционални предмети. 

  1. Материал: Месингът е материал, който се характеризира със смес от мед и цинк. Той има характерната златиста или бронзова цветова патина.

  2. Тегло: Теглото на хаванчето е 1397 грама, което го прави доста тежко и устойчиво.

  3. Дизайн: Хаванчетата от месинг могат да имат различни дизайни и форми. Те често се използват като декоративни предмети, и може да бъдат изработени с различни орнаменти и украси.

  4. Ползване: Хаванчетата от месинг се използват за различни цели, включително като декоративни предмети за дома, като кенчета или за поставяне на свещи. Те могат да се използват и за церемониални или религиозни цели, като например за палене на благовония или свещи в ритуални обреди.

  5. Поддръжка: Месингът има тенденция да потъмнява с времето поради окисляване. За да поддържате хаванчето си от месинг в добро състояние, може да използвате подходящи почистващи продукти за месинг и кърпи за полиране.

Това общо описание се отнася към хаванчета от месинг като категория и може да варира в зависимост от конкретния дизайн и изработка на предмета. За да научите повече за съответното хаванче, което притежавате, може да разгледате неговия дизайн и детайли или да се консултирате с експерт в областта на антиквариата или металургията.