Акордеон 12 баса

80,00 лв. 75,00 лв.
  • Кат. номер: 000871
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Акордеонът с 12 баса е вид акордеон, който се използва в музикалните изпълнения и има специфични характеристики. Ето някои основни черти и описание на акордеон с 12 баса:

  1. Басови клавиши: Акордеонът с 12 баса разполага с 12 басови клавиши, които се намират на лявата страна на инструмента. Тези клавиши се използват за създаване на басови звуци и акордеонистът може да свири различни акорди и басови ноти, за да придаде хармония на музиката.

  2. Десни клавиши: На дясната страна на акордеона се намират клавишите, с които се свирят мелодични ноти. Броят на десните клавиши може да варира и включва клавиши за различни тонове и октави.

  3. Октавен обхват: Акордеонът с 12 баса обикновено има ограничен октавен обхват, особено на лявата ръка, поради ограниченията в броя на басовите клавиши. Това го прави подходящ за мелодични акордеонни парчета и народни мелодии.

  4. Размер: Размерът на акордеона с 12 баса може да варира, като съществуват както компактни, така и по-големи модели. Компактните акордеони се използват често за пътуване и на живо изпълнение.

  5. Стил и използване: Този вид акордеони се използва в различни музикални жанрове, включително народна, фолк, танцова и светска музика. Те предоставят възможности за хармонично съчетаване на басови и мелодични акорди и са популярни сред музикантите и любителите на акордеона.

Акордеонът с 12 баса е често използван инструмент в различни музикални контексти и може да се настройва в различни тонове в зависимост от стиловете на изпълнение и предпочитанията на музиканта.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.