Радиограмофон Акорд

120,00 лв.
  • Кат. номер: 000859
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Радиограмофонът "Акорд" е устройство, което съчетава функциите на радио и грамофон в едно. Това е старинно аудио устройство, което беше популярно през средата на 20-ти век, особено през 1950-те и 1960-те години. Едната част на радиограмофона е радиоприемник, който позволява слушането на радиостанции, а другата част е грамофон, който може да възпроизвежда винилови грамофонни плочи.

Тези устройства са често били произвеждани като стилни и функционални мебели и са представлявали символ на модерната аудио и развлекателна технология на това време. Радиограмофоните Акорд и подобни устройства бяха популярни в семейните домове и предоставяха начин за слушане на музика и радиопредавания в едно удобно устройство.

След появата на новите технологии като касетни декове, компактдискове и цифрови музикални плейъри, радиограмофоните постепенно излезоха от употреба и се превърнаха в колекционерски артефакти или антиквари. Въпреки това, те си остават важна част от историята на аудио и развлекателната технология.

До последно радиото функционираше правилно. Не се транспортира, че ЕКОНТ или Спиди, само лично предаване от адреса на магазина.

Плочите се продават отделно от радиограмофона.

Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.