Тон колона за флашка с музика и лед фенер.Зареждане соларно и на ток.

25,00 лв.
 • Кат. номер: 000833
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Тон колоната със светеща LED фенерче и възможност за възпроизвеждане на музика е иновативно устройство, предоставящо разнообразни функционалности за забавление и осветление. Вот подробно описание на този продукт:

 1. Звукова система:

  • Музикален плейър: Тон колоната разполага с вграден аудио плейър, който позволява възпроизвеждане на музика от флашка или други съвместими устройства като смартфони или таблети. Тя може да поддържа различни аудио формати.
 2. LED Фенерче:

  • Осветление: Устройството е оборудвано с LED светлини, които могат да бъдат използвани като мощен фенер за осветяване на тъмни области. Това го прави подходящо за къмпинг, приключения на открито или аварийни ситуации.
 3. Източници на Зареждане:

  • Соларно зареждане: Този продукт може да се зарежда от слънчева енергия благодарение на вградените соларни панели. Това предоставя екологичен и устойчив източник на енергия.

  • Зареждане на ток: Освен със слънчева енергия, тон колоната може също така да се зарежда и чрез стандартен електрически контакт, което позволява бързо и удобно зареждане в случай на нужда.

 4. Батерия:

  • Вградена батерия: Този продукт разполага с вградена презареждаема батерия, която запазва енергия и осигурява продължителност на работа на устройството, както за звука, така и за светлината.
 5. Дизайн:

  • Компактен и преносим: Този продукт е компактен и лесен за пренасяне, като го прави идеален спътник за активен начин на живот.
 6. Управление:

  • Бутони за управление: Устройството разполага с бутони за контрол на музиката и светлината, което улеснява неговото използване.

Тази тон колона предоставя съчетание от музика, светлина и възможности за зареждане, което я прави многофункционален продукт, подходящ за различни ситуации и приключения на открито.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!