Тетрадка формат А4 широк ред 80 л.

2,60 лв.
  • Кат. номер: 000832
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Тетрадка във формат A4 с широки линии и 80 листа е учебно-писмен принадлежност, предназначена за записи, заметки и други писмени дейности. Вот подробно описание на такава тетрадка:

  1. Формат: A4. Този стандартен формат на хартия се използва широко в повечето страни и има размери 210 мм в ширина и 297 мм в дължина.

  2. Брой листове: 80. Тетрадката включва 80 листа бумага, което я прави подходяща за продължителни записи и учебни задачи.

  3. Разлиновка: Широки линии. Линиите на всяка страница са широки, което улеснява писането на букви и цифри с по-големи буквени интервали. Този вид разлиновка е често използван в началните класове и за упражнения по писане.

  4. Обложка: Тетрадката може да има обложка от мек картон или твърд материал, което предпазва листовете и я прави по-издръжлива.

  5. Структура на листовете: Листовете могат да бъдат свързани чрез спирала, лепило или перфорация, в зависимост от производителя и модела на тетрадката.

  6. Предназначение: Тези тетрадки се използват често от ученици и студенти за записи по учебни предмети, бележки, домашни задачи и други писмени дейности.

  7. Качество на хартията: Обикновено се използва качествена хартия, подходяща за писане с моливи, химикали, мастилено-гелеви и флумастерни писалки.

Такава тетрадка е популярен и удобен учебен инструмент, който се намира лесно в магазини за офис материали и книжарници. Тя предоставя достатъчно място за записи и организация на информация.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!