Тетрадка формат А4 широк ред 60л.

2,40 лв.
  • Кат. номер: 000831
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Тетрадка във формат A4 с широки линии и 60 листа представлява учебен блокнот, обикновено използван за записи, бележки, учебни задачи и други писмени работи. Ето по-подробно описание на такъв блокнот:

  1. Формат: A4. Това е стандартният формат на хартия, използван в повечето страни, с размери 210 мм в ширина и 297 мм в дължина.

  2. Брой листи: 60. Блокнотът съдържа 60 листа, което го прави доста голям за записи и учебни задачи.

  3. Разлиновка: Широки линии. Линиите на всеки лист са широки, което позволява писането на букви и цифри с разстояние между редовете. Такава разлиновка обикновено се използва в началните класове, където децата само започват да усвояват писмената реч.

  4. Корица: Блокнотът може да има корица от мек или твърд картон, която често служи за защита на листовете и прави блокнота по-издръжлив.

  5. Структура на листите: Листовете могат да бъдат свързани със спирала, лепило или перфорация, в зависимост от производителя и модела на блокнота.

  6. Използване: Такива блокноти често се използват от деца в началната училищна степен за упражнение на писането, решаване на учебни задачи и водене на записи по различни предмети.

  7. Качество на хартията: Обикновено се използва среднокачествена хартия, подходяща за писане с моливи, химикали, моливи за мастило и маркери.

Тези блокноти са популярни сред учениците и студентите и се намират лесно в офис-материали и учебни пособия. Те са удобни за записи и организиране на информация.