Дървена гъсеница, детска играчка

4,00 лв.
  • Кат. номер: 000809
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Дървената гъсеница е типична детска дървена играчка, която представлява последователност от свързани дървени блокчета, оформени като гъсеница. Тази играчка е популярна сред малки деца и е известна със своите образователни и забавни свойства.

Обикновено дървената гъсеница се състои от няколко блока, обикновено в различни ярки цветове. Всеки блок има отвори и вирбелове, които позволяват на блокчетата да се свързват, образувайки гъсеница. Дървената гъсеница може да има глава с лице, а блоковете зад нея образуват тялото на гъсеницата.

Този вид играчка е интересен, защото децата могат да сглобяват и разглобяват гъсеницата, което развива тяхната моторика, координация на движенията и визуално-пространствени умения. Освен това, дървената гъсеница може да бъде използвана и за учене на цветове, последователности и броене.

Тази играчка обикновено е направена от безопасни и некъсообразни материали като дърво, което гарантира, че децата могат да я използват безопасно. Дървената гъсеница е не само забавна за игра, но и стимулира ученето и развитието на децата чрез игра.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!