Детско гърне, розово и синьо

7,00 лв.
  • Кат. номер: 000808
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Детското гърне, розово и синьо, е специално оборудване, предназначено за улесняване на процеса на обучение на малки деца да използват тоалетната. Обикновено се използва в периода на привикване на децата към самостоятелно използване на тоалетната и преминаване от пеленките към употребата на тоалетната чиния.

Детското гърне представлява миниатюрна тоалетна чиния, специално проектирана за деца. Те са налични в различни цветове, като розово и синьо, които са традиционни цветове за момичета и момчета.

Този вид гърни са обикновено изработени от здрави и лесни за почистване материали, като пластмаса. Те могат да имат специални дизайни или мотиви, които да привличат вниманието на децата и да ги насърчават да използват гърнето.

Детските гърнета са предназначени да бъдат удобни за децата, създавайки им по-малка и приятна среда за употреба. Те имат подходящ размер, така че децата да могат лесно да седнат и станат безпроблемно.

Обикновено детските гърнета са част от обучителния процес за самостоятелно използване на тоалетната, като предоставят децата с постепенен и удобен начин да придобият навици за хигиенни навици и независимост в този аспект на тяхното развитие.