Микис Теодоракис - Песен за свободата, малка грамофонна плоча

3,50 лв.
  • Кат. номер: 000804
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

"Песен за свободата" е песен, написана от гръцкия композитор Микис Теодоракис, която е станала символ на борбата за свобода и против диктатурата в Гърция и по света. Този текст се предоставя в общи линии, тъй като текстовете на песните обикновено са под авторски права.

Песента е силно ангажирана и изпълнена със силно социално и политическо послание. Тя би могла да изразява идеята за свобода, за противопоставяне на тиранията и за защита на основни права. Този вид песни са известни със своята способност да вдъхновяват и мобилизират хора за съпротива срещу несправедливост и нарушения на правата.

Малката грамофонна плоча, на която е възможно да е била записана "Песен за свободата", е аналогов носител за звук, обикновено винилов диск с диаметър от 7 или 12 инча. Тези плочи бяха популярни преди разпространението на цифровите формати и се използваха за възпроизвеждане на музика чрез грамофон.

Поради ограниченията на текстовете на песните, не мога да предоставя подробности за съдържанието на конкретната "Песен за свободата" на Микис Теодоракис, но тя без съмнение е известна като символ на свободата и борбата за справедливост.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!