Малка грамофонна плоча Балкантон ВТК 2839-1 , песента "Жената на моя приятел", стари шлагери

3,00 лв.
  • Кат. номер: 000802
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Малките грамофонни плочи, издавани от "Балкантон", често включваха популярни песни и изпълнители от съветския период на България. По описанието, което предоставихте, плочата с каталожен номер "ВТК 2839-1" съдържа песента "Жената на моя приятел".

"Жената на моя приятел" е известен български популярен шлагер от миналото. 

Песента "Жената на моя приятел" е меланхоличен шлагер, който разказва историята на човек, който се влюбва в жената на своя приятел. Текстът на песента се фокусира върху сложни емоции и вътрешни борби. Този тип песни често са характерни за музикалния стил на този период и са оценявани от много хора за своето силно емоционално излъчване.

За допълнителна информация, ако търсите конкретни детайли за плочата или текста на песента, бих ви препоръчал да потърсите в онлайн ресурси, свързани с историята на българската музика и грамофонните плочи.

Цените на употребявани грамофонни плочи могат значително да варират в зависимост от редица фактори, включително рядкостта на записа, състоянието на плочата и опаковката, популярността на изпълнителя и песните, както и търсенето на пазара. Освен това, интересът към определени плочи може да се различава в зависимост от колекционерските тенденции и времето.

Поради тези фактори е трудно да предоставя точни цени за конкретна грамофонна плоча "Балкантон ВТК 2839=1" или песента "Жената на моя приятел". За да получите по-конкретна представа за цените, вие може да:

  1. Проверите онлайн магазини или платформи за продажба на употребявани грамофонни плочи. Там можете да видите текущите оферти и цени на подобни плочи.

  2. Посетите аукционни сайтове, където колекционери и продавачи могат да предлагат плочите си на продажба. Това може да ви даде представа за това, колко се продават подобни записи.

  3. Свържете се с местни антикварни магазини или колекционери, които се занимават с грамофонни плочи. Те може да имат представа за текущите цени на пазара.

Запомнете, че цените могат да варират значително и се препоръчва да проведете допълнителни изследвания и да се консултирате с експерти или опитни колекционери, преди да направите покупка.