Тетрадка формат А5 широк ред 80листа

1,19 лв.
  • Кат. номер: 000789
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Тетрадката с формат А5 и широк ред от 80 листа е обширен и вместителен хартиен блокче, идеален за разнообразни записи, бележки и проекти. Форматът А5 се отнася за хартия с размери около 14.8 см в ширина и 21 см в дължина.

Тази тетрадка се отличава с голямо разстояние между редовете на страницата, което осигурява обилно пространство за писане, чертежи и други видове организирани записи. Със своите 80 листа, тетрадката предоставя около 160 страници с широки редове, което я прави изключително подходяща за обширни бележки, проектни планове, списъци с задачи и други.

Тетрадката формат А5 с широк ред от 80 листа е идеална за студенти, професионалисти и хора със създателски занимания. Тя може да бъде използвана за записване на дълги лекции, конспекти, дневници, анализи и дори за творчески писания и илюстрации.

С голямото пространство, предоставено от тази тетрадка, вие имате възможността да съчетаете детайли и организация във вашия работен процес. Този вид тетрадка ще бъде полезен инструмент за всички, които търсят функционалност и вместимост в своите записи и проекти.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!