Тетрадка формат А5 широк ред 60листа

0,89 лв.
  • Кат. номер: 000788
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Тетрадката с формат А5 и широк ред от 60 листа е удобен и просторен хартиен блокче, предназначено за разнообразни записи, бележки и чертежи. Форматът А5 се отнася за хартия с размери около 14.8 см в ширина и 21 см в дължина.

Тази тетрадка е проектирана с голямо разстояние между редовете на страницата, което предоставя обилно пространство за писане, рисуване и организиране на информацията. Със своите 60 листа, тетрадката предоставя около 120 страници с широки редове, което я прави подходяща за обширни бележки, дълги списъци, технически чертежи и други задачи.

Тетрадката формат А5 с широк ред от 60 листа е полезна както за учебни цели, където студентите могат да записват подробни лекции и конспекти, така и за професионални задачи, като съставяне на планове, проектни описания, дизайни и други. Просторните интервали между редовете улесняват четливостта и организацията на информацията.

С тази тетрадка можете да съчетаете свободата на изразяване със структурирането на данните си. Безспорно, това е ценен инструмент за всички, които търсят място за подробни бележки, чертежи и планиране на проекти.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!