Тетрадка формат А5 широк ред 40 листа

0,69 лв.
  • Кат. номер: 000787
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Тетрадката с формат А5 и широк ред от 40 листа е практичен и удобен хартиен блокче, предназначено за записи, бележки и скици. Форматът А5 се отнася за хартия с размери около 14.8 см в ширина и 21 см в дължина.

Този вид тетрадка се отличава с голямо разстояние между редовете на страницата, което гарантира по-голямо пространство за писане и рисуване. С 40 листа на разположение, тетрадката предоставя около 80 страници с широки редове, което я прави идеална за обширни бележки, дълги списъци, проектни чертежи и други подобни сценарии.

Тетрадката А5 с широк ред от 40 листа е подходяща както за ученици и студенти, които имат нужда от място за подробни записи по учебни предмети, така и за професионалисти, които създават планове, списъци с задачи, идеи или скици. Големите интервали между редовете позволяват по-добра видимост и лесното обозначаване на различни елементи на страницата.

Този вид тетрадки предоставя комбинация от простор за писане и структуриране на информацията, което ги прави изключително полезни за различни видове творчески и професионални задачи.