Тетрадка формат А5 широк ред 20 листа

0,48 лв.
  • Кат. номер: 000786
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Тетрадката с формат А5 и широк ред е популярен вид хартиен блокче, което предоставя по-голямо разстояние между редовете на страницата. Форматът А5 е половината от стандартния формат А4 хартия, като има размери около 14.8 см в ширина и 21 см в дължина.

Тази тетрадка се отличава с по-големите интервали между редовете на всяка страница. Такава структура прави писането по-четливо и осигурява повече пространство за всеки ред. Тетрадките с широк ред са често използвани за различни видове бележки, записи и документи, където е необходимо да се запишат идеи, информация или дори да се изчертаят диаграми и скитси.

С общо 20 листа, тази тетрадка предоставя около 40 страници с голямо пространство между редовете за записване. Това я прави подходяща за създаване на списъци, бележки по време на срещи, скици на проекти, чертежи или дори за творческо писане.

Тетрадките с формат А5 и широк ред са удобни за хора, които ценят простора за изразяване и се нуждаят от пространство за детайлни записи и илюстрации.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!