Тетрадки формат А5 тесен и широк ред 20 листа

0,48 лв.
  • Кат. номер: 000785
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Тетрадките с формат А5 и тесен/широк ред са видове хартиени блокчета, които се използват за писане, бележки и записи. Тези тетрадки имат стандартен формат А5, който е около 14.8 см в ширина и 21 см в дължина.

  • Тесен ред: Тетрадките с тесен ред имат страниците разделени на редове с по-малко разстояние между тях. Този вид тетрадки се използва често за писане на текст, съчинения, бележки и други случаи, когато е необходимо да се напише множество думи на страница. Тесният ред помага за компактността на текста и поддържането на организацията.

  • Широк ред: Тетрадките с широк ред имат по-голямо разстояние между редовете на страницата. Този вид тетрадки се предпочита, когато е нужно да се записват бележки, идеи или чертежи, които изискват по-голямо пространство. Широките редове правят писането по-четливо и осигуряват по-голяма свобода на изразяване.

С общо 20 листа, тези тетрадки предоставят около 40 страници за записи. Изборът между тесен и широк ред зависи от индивидуалните предпочитания и нужди на потребителя. Тетрадките с тесен ред са подходящи за академични бележки, есета и текстове с много детайли, докато тези с широк ред са добри за бележки, скитси и други случаи, където се изисква по-голямо пространство за записване.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!