Тетрадка формат А5 малко квадратче 20листа

0,48 лв.
  • Кат. номер: 000784
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Тетрадката с формат А5 и малко квадратче е още един вид популярен хартиен блокче, но в този случай на всяка страница има много по-малко клетки или квадратчета, които се използват за записи, чертежи или други видове организирани бележки.

Форматът А5 обозначава половината от стандартния формат А4 хартия, като има размери около 14.8 см в ширина и 21 см в дължина.

Малкото квадратче се отнася до структурата на страницата, където на всяка страница има множество малки квадратчета или клетки. Този вид тетрадки се използва често за математически записи, диаграми, списъци, планове и други случаи, когато е нужно да се запишат дребни детайли, организирани списъци или прецизни чертежи.

С общо 20 листа в тетрадката, тя предоставя около 40 страници с множество малки квадратчета за записи. Този формат предоставя детайлен и структуриран начин за организиране на информацията. Тетрадките А5 с малко квадратче са изключително полезни за хора, които работят с детайлни или технически данни и се нуждаят от точен начин за записване на информацията си.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!