Тетрадки формат А5 голямо квадратче 20л.

0,48 лв.
  • Кат. номер: 000783
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Тетрадките с формат А5 и голямо квадратче са популярен вид хартиени блокчета, които се използват често за бележки, чертежи, графици и други видове записи. Един лист в такава тетрадка обикновено има размери около 14.8 см в ширина и 21 см в дължина (половината от размерите на A4 хартия).

"Голямото квадратче" се отнася до структурата на страницата, където на всяка страница има еднакъв брой квадратни или правоъгълни клетки, които се използват за записи и чертежи. Този вид тетрадки се използва често за математически бележки, технически чертежи, статистически графици и други случаи, когато е нужно да се запишат точни измервания и данни.

С общо 20 листа в тетрадката, тя предоставя около 40 страници с голямо квадратче за записи. Този формат предоставя достатъчно пространство за организиране на информацията и визуализиране на данните. Тетрадките А5 с голямо квадратче са полезни инструменти за хора, които работят с числа, графики и диаграми и се нуждаят от структурирано пространство за записване на своите данни и наблюдения.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!