Батерии toply R20

1,50 лв.
  • Кат. номер: 000780
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Продуктът "Батерии Toply R20" се отнася за алкални батерии с размер R20, които са известни още като "D" батерии. Тези батерии предоставят надеждно захранване за устройства с голям размер и по-висока консумация на енергия. Ето подробно описание на този продукт:

Мощно Захранване с Голям Капацитет: Батериите Toply R20 се отличават с висока енергийна плътност и голям капацитет на енергия, което ги прави идеални за устройства, които изискват интензивно и продължително захранване. Те предоставят мощно и стабилно захранване на вашите устройства.

Дълготрайна Издръжливост: Батериите Toply R20 са създадени да издържат в продължителни периоди на време, осигурявайки стабилно напрежение и производителност през целия живот на батерията. Те са подходящи за устройства, които работят дълго време, като детски играчки, фенери, радиоапарати и други.

Подходящи за Големи Устройства: Батериите Toply R20 са специално предназначени за устройства с голям размер или устройства, които изискват "D" размер на батерията. Те предоставят надеждно и силно захранване, което отговаря на изискванията на такива устройства.

Устойчиви и Надеждни: Тези батерии се отличават със своя устойчив и надежден дизайн, който ги прави подходящи за разнообразни ситуации и условия. Те могат да осигурят необходимото захранване дори при интензивна употреба.

Практичен и Икономичен Избор: Батериите Toply R20 са икономичен избор за потребители, които търсят надеждно захранване на големи устройства на разумна цена. Те предоставят дълготрайна издръжливост и производителност.

Лесна Замяна: Замяната на батериите Toply R20 е бърза и лесна, което ги прави удобни за устройства, които се използват често и бързо се нуждаят от нови батерии.

Използване в Различни Ситуации: Тези батерии са подходящи за разнообразни ситуации - от домакински нужди и хобита до специални събития и извънредни ситуации. Те могат да предоставят необходимото захранване в моменти, когато то е от съществено значение.

Високо Качество на Производство: Батериите Toply R20 се произвеждат с внимание към детайла и стриктно спазване на високи стандарти за качество, което гарантира надеждност и дълготрайна производителност.

Широк Диапазон на Приложение: Тези батерии могат да задоволят широк спектър от приложения, което ги прави подходящ избор за устройства в дома, на работа или на открито.

Батериите Toply R20 са подходящи за устройства, които изискват по-голям размер на батерията и интензивно захранване. Техният надежден дизайн и производителност ги правят подходящи за множество ситуации и нужди.

Цената е за 1 брой батерия.