Батерии toply R14.

1,00 лв.
  • Кат. номер: 000779
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Продуктът "Батерии Toply R14" се отнася за алкални батерии с размер R14, които са известни още като "C" батерии. Тези батерии предоставят надеждно захранване за разнообразни устройства, които изискват по-голям размер на батерията. Ето подробно описание на този продукт:

Надеждно Захранване с Голям Капацитет: Батериите Toply R14 са проектирани да осигуряват надеждно и стабилно захранване с голям капацитет на енергия. Този вид батерии е подходящ за устройства, които изискват дълготрайна работа и по-голямо количество енергия.

Дълготрайна Животна Издръжливост: Топли батерии R14 са известни с дълготрайната си издръжливост и способност да предоставят стабилно напрежение и захранване на устройствата през продължителен период от време. Те се използват за устройства, които работят дълго време, като детски играчки, фенери и други.

Подходящи за Различни Устройства: Батериите Toply R14 са подходящи за голямо разнообразие от устройства, като радиоапарати, лампи, детски играчки, малки електрически уреди и други. Те предоставят стабилно захранване на устройствата, които изискват "C" размер на батерията.

Практичен и Икономичен Избор: Тези алкални батерии са практичен и икономичен избор за потребителите. Те предоставят надеждно захранване на по-големи устройства на разумна цена, като предлагат дълготрайна издръжливост и производителност.

Удобство при Замяна: Батериите Toply R14 се заменят лесно и без усилия, което ги прави подходящи за устройства, които се използват често и бързо се нуждаят от нови батерии.

Използване в Разнообразни Ситуации: Тези батерии са подходящи за използване в различни ситуации - от ежедневни домакински нужди до специални събития и аварийни ситуации. Те могат да осигурят нужното захранване, когато го изисквате най-много.

Производство на Качество: Батериите Toply R14 се произвеждат със стриктно спазване на високи стандарти за качество, което гарантира надеждност и производителност на продукта.

Широка Гама от Приложения: Тези батерии могат да задоволят разнообразни нужди и приложения, което ги прави подходящ избор за множество устройства в дома, на работа или на открито.

Батериите Toply R14 са подходящи за устройства, които изискват по-голям размер на батерията и дълготрайно захранване. Техният надежден дизайн и производителност ги правят подходящи за разнообразни ситуации и приложения.

Цената е за 1 брой.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!