Батерии maxell R20

3,00 лв.
  • Кат. номер: 000778
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Продуктът "Батерии Maxell R20" се отнася за алкални батерии с размер R20, които са известни още като "D" батерии. Тези батерии предоставят надеждно захранване за устройства с по-голям размер и по-висока консумация на енергия. Вотът е подробно описание на този продукт:

Висока Енергийна Плътност: Батериите Maxell R20 се отличават с висока енергийна плътност, което означава, че те могат да предоставят значително количество енергия на устройствата си за продължителен период от време. Това ги прави подходящи за устройства с по-голям размер и по-висока консумация на енергия.

Дълготрайно Захранване: Батериите Maxell R20 са проектирани да издържат продължителни периоди на употреба, като запазват стабилността на напрежението и производителността си. Те могат да поддържат устройствата ви работещи дълго време, което ги прави подходящи за устройства, които работят постоянно или за извънредни ситуации.

Подходящи за Различни Устройства: Батериите Maxell R20 са подходящи за множество устройства, като радиоапарати, лампи, фенери, играчки, аудио системи и други, които изискват по-голям размер на батерията за стабилно захранване.

Производителност и Надеждност: Maxell е известен бранд в областта на батериите и технологични решения. Батериите Maxell R20 са създадени с фокус върху производителността и надеждността, което гарантира оптималното функциониране на вашите устройства.

Използване в Различни Ситуации: Тези батерии са подходящи за разнообразни ситуации - от домашни нужди и хобита до специални събития и екстремни условия. Те могат да ви предоставят необходимото захранване, когато го нуждаете най-много.

Производство на Високо Качество: Батериите Maxell R20 се произвеждат с внимание към детайла и високи стандарти за качество. Те се подлагат на строги тестове и контроли, за да се осигури, че те отговарят на очакванията на потребителите си.

Икономичен Избор: Батериите Maxell R20 предоставят висока производителност и качество на разумна цена. Те представляват икономичен и практичен избор за захранване на вашите устройства.

Батериите Maxell R20 са подходящ избор, когато търсите надеждно и стабилно захранване за по-големи устройства. Техният качествен дизайн и производителност ги правят подходящи за широк спектър от приложения.

Цената е за блистер от 2 броя батерии.

Снимката е с информативна цел.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!