Батерии R6 DURACELL алкални, АА

5,80 лв.
  • Кат. номер: 000776
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Батериите R6 DURACELL алкални, известни още като АА (AA), са водещ избор за надеждно и дълготрайно захранване на разнообразни устройства. Произведени от утвърдения производител на батерии, тези алкални батерии се отличават с висока производителност и надеждност.

Висока Производителност и Ефективност: Батериите R6 DURACELL алкални (АА) са известни със своята висока енергийна плътност, което означава, че те предоставят здраво и стабилно захранване на устройствата ви. Това ги прави идеален избор за устройства, които изискват интензивна и продължителна употреба.

Дълготрайност и Стабилност: Батериите DURACELL са известни със своята дълготрайност, което ги прави подходящи за устройства, които изискват дългосрочно захранване. Те запазват стабилността на напрежението и производителността си през целия живот на батерията.

Широк Спектър от Приложения: Тези алкални батерии са универсален избор за множество устройства, от дистанционни управления и играчки до часовници, фенери, фотоапарати и други. Те могат да задоволят различни нужди в ежедневния живот.

Технологични Иновации: Производителят DURACELL винаги се стреми да иновира и подобрява технологичните характеристики на своите продукти. Батериите R6 DURACELL алкални не са изключение, като предлагат висока ефективност и надеждно захранване.

Популярен и Утвърден Бранд: DURACELL е известен и уважаван бранд, който е се налива на пазара с висококачествени батерии. Избирането на батерии от този производител обикновено е свързано със сигурността, че ще получите качествени продукти.

Лесна Смяна и Дългосрочно Захранване: Тези алкални батерии са лесни за поставяне и смяна в устройствата ви. Те осигуряват дългосрочно захранване, което ви освобождава от честа смяна на батерии.

Икономичен избор: Батериите R6 DURACELL алкални (АА) предлагат висока производителност на разумна цена. Те предоставят отлично съотношение между качество и стойност.

Батериите R6 DURACELL алкални (АА) са надежден избор за вашите ежедневни нужди от захранване на устройства. Със своята висока ефективност и производителност, те могат да поддържат вашите устройства работещи в оптимално състояние.

Цената е за опаковка от 4 броя батерии.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!