Метална детска касичка с катинарче

5,50 лв.
  • Кат. номер: 000773
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Металната детска касичка с катинарче е чудесен начин за децата да учат и се забавляват, докато развиват навиците си за спестяване и управление на финансите си. Тази касичка не само предоставя сигурно място за съхранение на монети и банкноти, но също така подпомага ученето чрез интересен и вълнуващ начин.

Издръжлив и Сигурен Дизайн: Металната конструкция на касичката я прави здрава и устойчива, което позволява на децата да я използват през дълго време. Допълнителната предимство на касичката с катинарче е възможността за заключване, което осигурява поверителност и сигурност на съхранените пари.

Забавен Дизайн и Ярки Цветове: Детската касичка е обикновено представена със забавен и привлекателен дизайн, който грабва вниманието на децата. Ярките цветове и веселите мотиви правят упражнението по спестяване забавно и мотивиращо.

Учебен Елемент и Развиване на Навици: Спестяването е важен урок, който децата могат да научат още от ранна възраст. Касичката с катинарче поощрява децата да събират монети и банкноти, което ги учи за стойността на парите и важността на практиките за икономия.

Забавни Моменти с Родители и Грижи: Споделянето на време с родителите или наставници, като се обсъждат финансовите ценности и как да управляват парите, може да се превърне в ценен урок. Заедно с касичката с катинарче децата могат да планират какво да спестят и да обсъждат бъдещи планове.

Съчетание на Забавление и Образование: Детската касичка с катинарче не само развива финансовата грамотност на децата, но също така спомага за развитието на тяхната моторика, концентрация и търпение.

Отличен Подарък: Тази касичка е чудесен подарък за рожден ден, празник или друг специален повод. Тя съчетава забавление, образование и практичност, което я прави подходяща за много възрастови групи.

Металната детска касичка с катинарче предлага много повече от съхранение на пари - тя е инструмент за учене, забавление и развитие на отговорни финансови навици в ранна възраст.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!