Светещ и музикален динозавър , детска играчка

20,00 лв.
  • Кат. номер: 000771
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Събудете въображението на вашето дете с тази забавна и удивителна детска играчка - светещият и музикалният динозавър. Този чаровен играч е идеалният спътник за часове на забавление и приключения.

Живописен Дизайн и Цветове: Този динозавър има ярки и наситени цветове, които моментално ще привлекат вниманието на децата. Реалистичните детайли на тялото му добавят допълнителна изразителност и стимулират играта на ролеви сценарии.

Светлинни Ефекти: С иновативната светлинна технология този динозавър може да излъчва меки и пъстри светлинни ефекти от различни части на тялото си. Това създава магическа атмосфера и допринася за усещането за вълшебство по време на игра.

Музикални Мелодии и Звуци: Вашият малчуган може да се потопи в свят на музика и ритъм с тази детска играчка. Динозавърът може да възпроизвежда разнообразни мелодии, забавни звуци или дори да симулира рев на истински динозавър. Това не само прави играта по-интересна, но и помага на децата да развиват своето слухово възприятие.

Интерактивни Възможности: Тази детска играчка е създадена да бъде интерактивна и забавна. Децата могат да взаимодействат с нея, като натискат бутони, регулират светлинните ефекти или стартират музикалните мелодии. Това насърчава тяхната моторика, координация и сензорни умения.

Образователен Елемент: Въпреки че тази играчка е предимно за забавление, тя може също така да има образователни приложения. В зависимост от дизайна и функциите, динозавърът може да предава информация за видовете динозаври, техните характеристики и дори да подпомага интереса на децата към науката.

Светещият и музикалният динозавър е перфектният подарък за вашето дете, който не само ще го забавлява, но и ще развива творческото мислене и фантазията му. Тази играчка съчетава в себе си разнообразие от забавни и образователни характеристики, които ще направят играта незабравимо изживяване.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!