Батерии toply R3, алкални, ААА

3,60 лв.
  • Кат. номер: 000767
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

"Toply R3" се предполага да са алкални батерии от стандартния размер R3, които са известни още като AAA или микро батерии. Възможно е "Toply" да бъде марка, която произвежда тези батерии. Ето описание на типични алкални батерии R3:

  1. Размер и форма: Батериите R3 (AAA) са малки и цилиндрични. Те имат стандартни размери и форма, което ги прави съвместими с много устройства.

  2. Напрежение: Типичното напрежение на алкалните батерии R3 е около 1.5 волта. Това напрежение предоставя стабилно захранване на различни устройства.

  3. Използване: Алкалните батерии R3 се използват широко в разнообразни електронни устройства, включително дистанционни управления, часовници, играчки, фенери, безжични мишки и клавиатури, слушалки и други подобни устройства.

  4. Продължителност на живота: Продължителността на живота на алкалните батерии R3 зависи от конкретното устройство и начина на употреба. По-големите и енергийно изискващи устройства могат да изразходват батериите по-бързо.

  5. Замяна: Батериите R3 се поставят в специални отделения или холдери в устройствата. При изтощване, те могат лесно да бъдат заменяни с нови батерии.

  6. Екологични аспекти: При изхвърляне, трябва да се спазват местните насоки за правилно отстраняване на батериите. В някои случаи, алкалните батерии могат да бъдат рециклирани, за да се намали негативният им ефект върху околната среда.

Цената е за блистер опаковка. ( 1 блистер = 4 броя )

Снимката е с информативна цел.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!