Дългосвиреща грамофонна плоча: ABBA, 1977г, BTA - 11047

20,00 лв.
  • Кат. номер: 000748
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

"ABBA" е албум на грамофонна плоча от 1977 година с каталожен номер BTA 11047. Това е важен албум от дискографията на известната шведска група ABBA, която е една от най-успешните и популярни групи в историята на музиката.

**Описание на албума:**

**Изпълнител:** ABBA

**Година на издаване:** 1977

**Каталожен номер:** BTA 11047

**Формат:** Вероятно LP (дългосвиреща грамофонна плоча)

**Съдържание:** Албумът вероятно включва песни от ABBA, които са били популярни през този период. Тази група е известна със своите мелодични поп и диско хитове, които са станали класики на световната музикална сцена.

**Обложка:** Обложката на албума вероятно включва визуални елементи, изображения на групата или свързани с нея символи. Тя може да бъде дизайнерски обработена, за да представи атмосферата и стиловете на музиката на ABBA.

**Значимост:** ABBA се считат за една от най-влиятелните и комерсиално успешни групи в историята на поп музиката. Албумът от 1977 година може да съдържа хитове като "Knowing Me, Knowing You" и други, които са оставили забележителен след в световната музикална култура.

За допълнителна информация относно съдържанието и контекста на албума, препоръчваме да се обърнете към музикални архиви, специализирани източници или ресурси за музикална история.