Нана Мускури ‎– Roses & Sunshine, BTA-1022

18,00 лв.
  • Кат. номер: 000746
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

"Nana Mouskouri ‎– Roses & Sunshine, BTA-1022" е албум на грамофонна плоча, изпълнен от гръцката певица Нана Мускури. Този албум вероятно съдържа нейни музикални записи и може да представя песни от нейния репертоар.

**Описание на албума:**

**Изпълнител:** Нана Мускури

**Заглавие:** Roses & Sunshine

**Каталожен номер:** BTA-1022

**Формат:** Вероятно LP (дългосвиреща грамофонна плоча)

**Година на издаване:** Няма предоставена информация, но съдейки по каталожния номер и стила на изпълнителя, албумът може да е издаден в периода 1970-1980 година.

**Съдържание:** Албумът вероятно съдържа изпълнения на Нана Мускури, което може да включва хитове от нейния репертоар и представя разнообразие от музикални стилове.

**Обложка:** Обложката на албума обикновено включва визуални елементи, изображения на изпълнителя и информация за заглавието. Тя може да бъде дизайнерски обработена и да представя общото настроение и тематика на албума.

**Значимост:** Този албум може да представлява важен момент в музикалната кариера на Нана Мускури и да бъде обичан от феновете й, предоставяйки им възможността да се насладят на нейния уникален глас и музикален стил.

За допълнителна информация за съдържанието и контекста на албума, препоръчваме да се обърнете към музикални архиви, специализирани източници или ресурси за музикална история.