Лили Иванова и Асен Гаргов – ВТА 10244

6,00 лв.
  • Кат. номер: 000745
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

"Лили Иванова и Асен Гаргов" е албум на грамофонна плоча с каталожен номер ВТА 11077. Този албум представлява съвместен проект на двама известни български музиканти - Лили Иванова и Асен Гаргов. В този албум вероятно са включени песни изпълнени от тях, което може да предостави ценна информация за музикалната кариера и стил на тези изпълнители.

**Описание на албума:**

**Изпълнители:** Лили Иванова и Асен Гаргов

**Каталожен номер:** ВТА 10244

**Формат:** Вероятно LP (дългосвиреща грамофонна плоча)

**Година на издаване:** Няма предоставена информация, но съдейки по номера на каталожния номер и стила на изпълнителите, албумът може да е издаден в 1970-1980 години.

**Съдържание:** Албумът вероятно включва песни, изпълнени както съвместно, така и индивидуално от Лили Иванова и Асен Гаргов. Техният стил може да бъде разнообразен - от балади до популярни и традиционни музикални жанрове.

**Обложка:** Обложката на албума обикновено включва визуални елементи и информация за изпълнителите и заглавието. Тя може да даде представа за артистичния стил и настроение на албума.

**Значимост:** Този албум може да представлява важен момент в музикалната кариера на Лили Иванова и Асен Гаргов, както и да е забележителен като културен артефакт, който запазва момента и стиловете в българската музика на съответния период.

За по-пълна и точна информация относно съдържанието и контекста на албума, може да се обърнете към музикални архиви, източници или ресурси, специализирани в българската музикална история.