Весела И Любен Божкови ‎– Любовни Народни Песни, код: ВНА 11035 / Формат: LP / Лейбъл: Балкантон

7,00 лв.
  • Кат. номер: 000743
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

"Весела и Любен Божкови – Любовни Народни Песни" е албум на грамофонна плоча с каталожен номер ВНА 11035, издаден от Балкантон. Този албум представлява важен музикален артефакт, който може да предостави информация за популярната музикална култура и изпълнители в българската музика през съответния период.

**Описание на албума:**

**Изпълнители:** Весела и Любен Божкови

**Заглавие:** Любовни Народни Песни

**Код:** ВНА 11035

**Формат:** LP (дългосвиреща грамофонна плоча)

**Лейбъл:** Балкантон

**Година на издаване:** Няма предоставена информация, но албумът може да е издаден през 1970-1980 години, като Балкантон активно е издавал музика в този период.

**Съдържание:** Албумът вероятно съдържа колекция от народни песни, поднесени с любовна тематика. Такива албуми често включват традиционни български песни, които разказват за любовта и емоциите на хората.

**Обложка:** Обложката на албума може да предостави визуална представа за артистичния стил и изпълнителите. Тя обикновено включва информация за заглавието, изпълнителите, издателството и други детайли.

**Значимост:** Този албум е значим като част от културното наследство на България, показвайки стиловете, популярни в народната музика на съответния период. Изпълнителите Весела и Любен Божкови биват известни фолклористи или изпълнители на народни песни.

Този албум може да бъде интересен за колекционери, историци на музиката и всички, които проявяват интерес към българската народна музика и култура. Обаче, за точността на описанието, е важно да се изследват оригинални източници или специализирани музикални архиви.