Голяма грамофонна плоча: ВТА 11492 - Елвис Пресли. Елвис , 1985г

13,00 лв.
  • Кат. номер: 000742
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Голямата грамофонна плоча с каталожен номер ВТА 11492, издадена през 1985 година и посветена на легендарния музикален изпълнител Елвис Пресли, представлява истинско колекционерско съкровище за поклонници на музиката и на самия изпълнител. Плочата "Elvis" несъмнено е редкостно и ценно издание, което може да събуди интерес и вълнение сред почитателите на Елвис Пресли и виниловите записи.

**Обложка и Дизайн:**
Обложката на грамофонната плоча "Elvis" вероятно е изпълнена в характерния стил на времето и може да съдържа снимка на самия Елвис Пресли или друга арт работа, свързана с него. Дизайнът на обложката вероятно е изпълнен с внимание към детайлите и стила на музиката на изпълнителя.

**Съдържание:**
Голямата грамофонна плоча с вероятност съдържа някои от най-известните песни на Елвис Пресли. Това може да включва хитовете му от различни периоди на кариерата му, които са станали икона за музикалния свят. Сред такива песни може да се очаква "Can't Help Falling in Love," "Jailhouse Rock," "Heartbreak Hotel" и много други.

**Историческа стойност:**
Изданието от 1985 година е представител на времето и може да представлява огледало на музикалната индустрия и популярността на Елвис Пресли през този период. За много почитатели на виниловите плочи, тази плоча може да бъде наистина специално и ценно попадение в техния музикален архив.

**Състояние:**
Състоянието на плочата, обложката и евентуалните допълнителни елементи, като вложки или текстове, може да играе решаваща роля за колекционната стойност на този артефакт. Плочата трябва да бъде в добро състояние, без големи дефекти и забележки, за да запази или дори повиши своята стойност.

**Колекционна Стойност:**
Плочата "Elvis" от 1985 година може да има значителна колекционна стойност, особено за феновете на Елвис Пресли и колекционерите на винилови плочи. Тази стойност може да варира в зависимост от редкостта на изданието, състоянието му, търсенето на пазара и други фактори.

В крайна сметка, голямата грамофонна плоча ВТА 11492 "Elvis" от 1985 година е почит към един от най-иконичните музикални изпълнители в световната история. Тя носи в себе си не само музика, но и история, емоции и колекционни стойности, които я правят нещо уникално и специално за всеки фен и колекционер.