Рибарски конец ф 0.16 мм, зелен, 114 м

15,00 лв.
  • Кат. номер: 000717
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Рибарският конец с дебелина 0.16 мм е тънък и здрав влакнест материал, предназначен за риболов и използван за изработка на влакна за риболовни въдици. Конецът е в зелен цвят, който го прави почти невидим във водата и го прави подходящ за риболов на различни видове риба. Дължината на конеца е 114 метра, което предоставя достатъчно запас и удобство при риболовните сесии.

Описание на продукта:

  • Дебелина: 0.16 мм - Рибарският конец е с дебелина 0.16 мм, която го прави подходящ за улов на различни размери риба. Този размер е подходящ за по-разнообразни риболовни техники, като спининг, фидер, плувка и други.

  • Цвят: Зелен - Конецът е в зелен цвят, който му позволява да се слива с околната среда, особено с водата, където рибата обитава. Това го прави почти невидим и намалява вероятността за отплашване на рибата.

  • Дължина: 114 метра - Размерът на продукта предоставя достатъчно дължина за използване в продължение на повече от един риболовен излет. Това е удобство за рибарите, които искат да имат достатъчно запас от влакно.

  • Издръжливост: Рибарският конец е изработен от здрав материал, който предоставя добра издръжливост на натоварване. Това го прави подходящ за лов на по-големи риби и за справяне с по-тежки условия при риболов.

  • Универсалност: Конецът с дебелина 0.16 мм е универсален и може да се използва за различни видове риболов, както в пресни, така и в солени води. Той е подходящ за разнообразни риболовни техники и ще задоволи нуждите на различни риболовци.

  • Упаковка: Конецът обикновено е предлаган на котки или на ролки, които осигуряват удобство при съхранение и предотвратяват заплитания.

Запомнете, че успешният риболов зависи не само от качеството на конеца, но и от избора на подходяща примамка, риболовната техника, както и от знанията и опита на рибаря. Винаги се уверете да следвате указанията на производителя и съхранявайте продукта на подходящо място, далеч от деца и домашни любимци.